Venray Big Business

Placeholder
Evenement
Venray Big Business
Organisator
Omzetters
Datum
23-09-2021
Locatie
Schouwburg Venray

Nieuw ondernemersevent 
Venray Big Business is een nieuw ondernemersevent voor de regio Noord-Limburg met focus op Venray. Een dag vol krachtige bedrijven in het theater, prikkelende ontmoetingen en lezingen met impact.  

Venray Big Business en corona
Vakbeurzen gelden als doorstroomlocaties en kunnen zodoende doorgang vinden. Coronatoegangsbewijzen zijn hierbij vooralsnog niet nodig. We rekenen op je verantwoordelijkheid; heb je klachten, laat je testen en blijf thuis.

Alle info vind je op venraybigbusiness.nl.

 

Tickets

Geldigheid
23-09-2021 16:00 t/m 23-09-2021 22:00
Prijsinformatie
Inclusief BTW, transactiekosten en toeslagen
Persoonlijk
Deze tickets zijn persoonlijk en daardoor niet overdraagbaar
Minimale leeftijd
18 jaar
Sluiting verkoop
23-09-2021 22:00

Zakelijk evenement
Venray Big Business is gericht op ondernemers en zakelijke professionals. Het is dus geen consumentenbeurs. Bezoek is kosteloos, maar we gaan er vanuit dat je een zakelijke insteek hebt. We heten je van harte welkom en wensen je veel plezier! 

Vragen over je ticket?
Stuur een e-mail naar info@omzetters.nl.

Account aanmaken niet nodig
Let op: een account maken is niet nodig. Volg de instructies en na registratie ontvang je het eventticket in je mailbox. Check ook even je map ongewenst, het ticket kan daar mogelijk in terecht komen.

Langere doorlooptijd
Het kan op dit moment iets langer (enkele uren) duren voor je je ticket ontvangt. Komt je ticket helemaal niet; stuur dan een e-mail naar info@omzetters.nl.

 

Totaal: € 0