RONDJE GOESTING

Placeholder
Evenement
RONDJE GOESTING
Organisator
Proeflokaal Goesting
Datum
27-08-2020
Locatie
Proeflokaal Goesting, Henseniusplein 13, Venray

Goesting Running Club: Voor de fit-boys & good-girls met gevoel voor smaak!

De beste ideeën ontstaan aan de bar, ook dit is er weer eentje! In samenwerking met Dave Ewalts van VieStyle gaan we namelijk onze eigen Running Club oprichten en ook jij kunt hier onderdeel van zijn!

Ieder seizoen gaan we op zoek naar een mooie route in en om Venray onder de noemer ‘Rondje Goesting’. De route - welke met pijlen wordt uitgezet - start en eindigt iedere keer bij Proeflokaal Goesting. Ontdek al rennend alle prachtige en diepverscholen stukjes Venray in routes van 5 of 10 kilometer. Ieder seizoen is anders, daarom is ieder ‘Rondje Goesting’ ook anders en beleef je de vier seizoenen telkens in een nieuw uitgestippeld rondje. Daarbij staat de laagdrempeligheid voorop: iedereen kan namelijk meedoen met Rondje Goesting. Niet prestatiegericht, maar gewoon rennen voor de fun, om even samen te genieten en uiteindelijk te proosten op succes!

Na ieder ‘Rondje Goesting’ staat er een heerlijk verfrissend rondje (alcoholvrij) bier klaar in ons proeflokaal, wat aansluit op de geuren en kleuren van het betreffende seizoen. Zo kun je nog even gezellig met elkaar naborrelen. En we beloven je een ding... de bieren zullen verrassend lekker zijn!

De eerste editie van Rondje Goesting vindt plaats op donderdag 27 augustus om 19:30 uur. We hebben twee routes uitgestippeld: 5 km. (€ 6,05 inschrijfkosten) en 10 km. (€ 6,10 inschrijfkosten).

- - - - - - - - - - 

Bij de organisatie van dit evenement houden wij de richtlijnen van het RIVM en onze veiligheidsregio in acht. De vlag hangt er op dit moment goed bij en alle signalen staan op groen maar mocht het evenement onverhoopt niet doorgaan dan komen wij snel met een vervangende datum.

Mocht je op de vervangende datum niet in de gelegenheid zijn deel te nemen dan storten wij, vanzelfsprekend, het aankoopbedrag terug op je rekening.

Tickets

Geldigheid
27-08-2020 19:30 t/m 27-08-2020 21:30
Prijsinformatie
Inclusief BTW, transactiekosten en toeslagen
Sluiting verkoop
27-08-2020 16:00

10 KILOMETER | Ieder seizoen gaan we op zoek naar een mooie route in en om Venray onder de noemer ‘Rondje Goesting’. Ontdek al rennend alle prachtige en diepverscholen stukjes Venray in een route van 10 kilometer. Na het ‘Rondje Goesting’ staat er een heerlijk verfrissend rondje alcoholvrij bier klaar in ons proeflokaal.

Geldigheid
27-08-2020 19:30 t/m 27-08-2020 21:30
Prijsinformatie
Inclusief BTW, transactiekosten en toeslagen
Sluiting verkoop
27-08-2020 16:00

5 KILOMETER | Ieder seizoen gaan we op zoek naar een mooie route in en om Venray onder de noemer ‘Rondje Goesting’. Ontdek al rennend alle prachtige en diepverscholen stukjes Venray in een route van 5 kilometer. Na het ‘Rondje Goesting’ staat er een heerlijk verfrissend rondje alcoholvrij bier klaar in ons proeflokaal.

Totaal: € 0,00